Fish

Wednesday, August 17, 2011

~Tikar Evamatik~

EVAMATIC??


Rasanya ramai yang dah tau pasal tikar evamat ni...menjadi trend parents skg beli tikar ni utk ank2...esp yg masih kecil n baby. Even saya yg baby lum kuar ni pn xsaba2 nk letak satu kt umah. sebab sgt colorful n ceria2 corak tikar tu...gerammm rasanye!


Bagi yg belum mengenali tikar evamat, ni ada details pasal tikar tu...
*tikar ni Lebih tebal drpd tikar getah
*panjang tikar lebih kurang katil single
*material: Eva Sponge (material mcm playmat ABC yang cantum2 tu)
*anti luntur, tak slippery

kenapa nak beli tikar evamat ni???
*play Mat utk baby & kanak2
*pelbagai corak & warna yg sgt menarik
*dpt merangsang perkembangan otak baby & knk2
*mnambah pengetahuan knk2
*dpt mcegah Rheumatic yg disebabkn hawa dingin dr lantai
*tahan lasak...kalau air tumpah, boleh lap je =)

Menarik bukan??
Jom dapatkan tikar evamat ni sekarang!
sebelum tu...sy nk terangkan pasal harga.
Menurut supplier, tikar ni ada 2jenis...local quality (RM55) & export quality (RM60).  Disebabkan harga shipping local da naik (sama dgn harga export), so supplier ambil keputusan utk ambil stok yg export quality sahaja. Jadi, tikar yg saya jual ni semuanya EXPORT quality sahaja...which is lagi berkualiti berbanding yg local tu. Alaa...beza RM5 je kn? berbaloi utk dapatkn tikar yg lebih berkualiti dan tahan lama....betul x? Demi kebaikan anak2 anda juga =)

SIZE: 120cm x 200cm
HARGA: RM60
*free postage

 






BDJ - DEEP JUNGLE
ready stock!


BAF - NEW ALPHABET
ready stock!


BAL - ALPHABET
ready stock!


BMI - MINIMALIST
grey & black only


BTP - TRANSPORTATION
ready stock!
BFR - CUTIE FRUITS
ready stock: green only

BFR - CUTIE FRUITS
ready stock: green only


BMF - MARINE FISHES
ready stock: blue only



CPR - PRINCESS GLITTER
ready stock: pink only
CBT 3 - BEN10


CBT3 - BEN 10
ready stock: blue only


CD0 2 - DORAEMON 123
ready stock: green, purple
CTC - TWEETY




CTC - TWEETY
ready stock: purple, green, blue, pink, orange


CPO - POOH 123
ready stock: green, purple, blue


No comments:

Post a Comment